Exercitii Kegel

Ce trateaza exercitiile kegel?!

1.Incontinenta urinara


Incontinenta urinara datorata stresului


Incontinenta urinara datorata stresului este problema comuna care afecteaza multe femei in ziua de azi. Poate aparea la o varsta frageda, in special dupa nasterea unui copil. Multe femei sufera fara motiv pentru ca nu-si dau seama de cauza problemei, si anume slabiciunea muschilor pelvini. O intreaga industrie s-a dezvoltat pe seama acestui lucru, facand din incontinenta datorata stresului o problema majora, si nu e chiar asa.


Daca antrenati si intariti acest muschi slabit, problema nu mai exista- e chiar asa de simplu. Daca va ganditi un pic, nu e logic?


Este atat de logic, incat e cunoscut din secolul trecut. Dr. Arnold Kegel, un chirurg ginecolog american, care a studiat mai bine de 32 de ani pelvisul feminin si terenul muscular, a descoperit ca exista o cale mai buna decat interventia chirurgicala de a trata slabiciunile musculare al podelei pelvine- exercitiile cu rezistenta.


Dr. Kegel nu a mai realizat interventii chirurgicale pentru incontinenta datorata stresului deoarece rezultatele exercitiilor folosind o rezistenta erau fantastice.


Multe femei au suferit interventii chirurgicale pentru incontinenta datorata stresului care le-au adus intr-o stare mai rea decat cea initiala deoarece nu aflasera despre KEGELMASTER sau cum sa realizeze exercitii folosind o rezistenta. Nu lasati sa se agraveze situatia dumneavostra. Luati masuri acum, incepeti de azi exercitiile cu rezistenta progresiva oferita de KEGELMASTER. Ar putea fi una dintre cele mai bune decizii din viata dumneavoastra.


Incontinenta urgenta


Incontinenta de urgenta este, asa cum se intelege si din denumire, o senzatie de urgenta de a ajunge la toaleta imediat. Alt nume pentru aceasta afectiune este "vezica prea activa". Incontinenta urgenta este cauzata de peretele muscular al vezicii urinare care intra in spasm muscular. Realizarea de exercitii folosind rezistenta oferita de KEGELMASTER nu numai ca intareste muschii podelei pelvine, dar are si un efect de usurare substantiala a incontinentei urgente.


Multe femei care nu au avut probleme de incontinenta urinara toata viata lor, se pot trezi ca sufera de asa ceva in timpul anilor de menopauza. Acest lucru se datoreaza nivelului scazut de estrogen produs de organism. Solutia nu este sa luati estrogen sintetic, pentru ca toata lumea stie ca apar efecte secundare notabile, ci sa realizati exercitii folosind rezistenta progresiva a KEGELMASTER.


Femei de toate varstele au relatat succese folosind KEGELMASTER pentru alinarea problemelor de incontinenta urgenta, intr-un mod natural.


Incontinenta combinata


Din numarul mare de femei care sufera de incontinenta, multe vor avea simptome de incontinenta de stress si urgenta deopotriva. Aceasta este, dupa cum si numele sugereaza, incontinenta combinata. De ce sa suferiti? Viata este ca sa o traiti. Indiferent de varsta dumneavoastra, tanara sau nu, nu exista nici un motiv sa treceti prin viata suferind de incontinenta urinara.


Luati masuri astazi, comandati KEGELMASTER si incepeti sa experimentati usurarea pe care au trait-o sute de femei inaintea dumneavoastra. Nu meritati nimic mai putin- si dumneavoastra stiti asta!


2.Prolaps pelvin


Prolapsul pelvin are loc cand muschii podelei pelvine devin prea slabi sa sustina organelle din pelvis: uterul, vezica urinara sau rectul.


Daca femeilor li s-ar spune adevarul in timpul cursurilor prenatale sau postnatale- ca realizand exercitii pentru intarirea muschilor podelei pelvine folosind o rezistenta ar reduce, fara dubii, riscul la aproape zero de a experimenta vreodata prolaps pelvin- nu am mai vedea cantitatea mare de interventii si operatii care se realizeaza astazi pentru prolapsul pelvin.


Realizand exerctii impotriva unei rezistente progresive ca a KEGELMASTER este asigurarea dumneavoastra impotriva prolapsului pelvin si a posibilei interventii chirurgicale.


Faceti ce fac femeile care stiu adevarul despre exercitiile Kegel si comandati astazi KEGELMASTER si apoi folositi-l cu regularitate.


Este bine stiut ca dupa o histerectomie unele femei vor avea probleme cu incontinenta dupa operatie. Prolapsul vaginal, atunci cand tavanul vaginului cade in vagin, poate avea loc la multi ani dupa operatie. Este esential sa realizati exercitii ale muschilor pelvini pentru a preveni prolapsul organelor pelvine sau incontinenta urinara.


Important: trebuie sa asteptati cel putin 6 saptamani dupa operatia dumneavoastra sau pana la urmatorul control postoperator inainte de a folosi KEGELMASTER.


3.Uscaciune vaginala si atrofie


Uscaciunea vaginala si atrofia sunt conditii care afecteaza femeile in timpul menopauzei. Realizand exercitii cu KEGELMASTER este una dintre cele mai bune metode de a usura aceste conditii.


Pe masura ce realizati exercitii impotriva unei rezistente progresive precum cea a KEGELMASTER, va veti intari si tonifia muschii vaginului, sa va revigorati tesuturile si sa recastigati tonul si senzatiile din tinerete.


Uscaciunea vaginala poate face actul sexual dureros si veti fi surprinse ca acest lucru se va modifica semnificativ dupa o scurta perioada de timp de folosire a KEGELMASTER. Este neobisnuit pentru femei sa descopere ca pot sa se bucure de sex cu partenerul, desi au inceput la un moment dat sa creada ca nu vor simti aceeasi satisfactie vreodata. Multe femei relateaza ca sunt mult mai increzatoare in cadrul relatiilor dupa ce aceste conditii au fost inlaturate.


Cateodata, femeile foarte active fizic vor descoperi spre disperarea si frustarea lor ca uscaciunea vaginala le va opri sa simta acea satisfactie care o aveau in timpul activitatilor sportive. Folosirea regulata a KEGELMASTER pentru 5-6 minute pe zi este tot ce aveti nevoie sa reduceti semnificativ, daca nu complet, uscaciunea vaginala.


4.Menstruatia


Exercitiile regulate impotriva unei rezistente progresive precum cea a KEGELMASTER, poate sa reduca considerabil crampele menstruale. Realizarea de exercitii pentru oricare muschi, duce la expulzarea toxinelor si cresterea cantitatii de sange si de oxigen. Cresterea cantitatii de sange si de oxigen la nivelul regiunii pelvine poate duce la o scadere marcata a crampelor menstruale.


Sfatul standard oferit pentru a reduce crampele menstruale este sa realizati un aport crescut de oxigen in sistem. Acest lucru se poate realiza prin utilizarea <KEGELMASTER, crescand in acest mod cantitatea de sange si oxigen care ajunge in zona pelvina si va duce la reducerea crampelor menstruale.


5.Uter retrovers


Un uter retrovers poate cauza durere in timpul actului sexual. Folosirea regulata a KEGELMASTER poate usura aceasta durere. Muschi podelei pelvine sunt responsabili pentru mentinerea organelor din pelvis in pozitie normala. Fortifierea acestor muschi poate duce la prevenirea miscarilor uterului in timpul actului sexual. Pe masura ce muschii fortifiati mentin uterul mai ferm in pozitia corecta, este mai putin susceptibil sa aveti dureri in timpul activitatii sexuale.