Transformati-va viata sexuala!


Folosirea regulata a KEGELMASTER duce la:

 • cresterea semnificativa a increderii sexuale
 • intareste muschii vaginali
 • mareste excitarea si raspunsul sexual
 • creste cantitatea de sange din pelvis care duce la o sensibilitate mai mare
 • intensifica controlul muscular si miscarile in timpul actului sexual
 • creeaza contractii puternice ritmice in timpul orgasmului
 • sporeste intimitatea si placerea sexuala
 • sporeste abilitatea de a avea orgasme mai lungi, mai puternice, mai profunde
 • poate duce la experimentarea de orgasme ejaculatorii

 • Intensificarea sensibilitatii sexuale


  Folosirea KEGELMASTER creste cantitatea de sange catre intreaga zona genitala. Veti experimenta o sensibilitate mai mare la orice stimulare genitala. Veti simti orice stimulare mult mai intensa.

  Chiar daca nu folositi cu regularitate KEGELMASTER (desi suntem convinsi ca de indata ce veti incepe sa experimentati beneficiile fantastice, il veti folosi cu regularitate), incercati sa-l folositi inaintea actului sexual. Atat dumneavoastra cat si partenerul veti fi uimiti de rezultate!


  Stramtarea vaginala

  Folosind regulat KEGELMASTER veti obtine o intindere si o stramtare a vaginului. Cererea in crestere a operatiilor pentru stramtarea vaginala inseamna ca femeile sunt preocupate de acest aspect, mai ales dupa nastere. Interventia chirurgicala nu este solutia pentru ca poate duce la afectarea nervilor, reducerea senzatiilor si acte sexuale dureroase. KEGELMASTER creste senzatiile si sensibilitatea in toata zona genitala. Cu KEGELMASTER veti deveni mai sensibila la orice stimulare si orice stimulare o veti simti mai intense.


  Orgasme mai lungi si mai puternice


  Muschii podelei pelvine sunt muschii care se contracta in timpul orgasmului. Forta sau lipsa fortei acestor muschi poate determina daca veti avea sau nu orgasm. Muschi pelvini slabiti pot duce la inexistenta orgasmelor!


  Faptul ca nu se stie acest lucru poate lasa multe femei, cat si partenerii lor frustati, poate duce la mult stres, incordare si nefericire in relatii.


  Cand Dr. Kegel lucra cu sute de femei, asistandu-le pentru problemele lor legate de incontinenta urinara si prolaps si recomandandu-le sa realizeze exercitii impotriva unei rezistente, a descoperit ca multe femei se intorceau spunandu-i ca viata lor s-a imbunatatit considerabil. El a studiat mult timp din cariera sa cercetand importanta muschilor pelvini si efectul pe care il au acestia asupra experientei sexuale.


  Deci pentru sex nemaipomenit, faceti exercitii impotriva rezistentei progresive a KEGELMASTER!

  Orgasme ejaculatorii


  Daca sunteti pregatite sa experimentati intensitatea orgasmelor ejaculatorii, comandati KEGELMASTER chiar acum. Deoarece nici un alt produs nu intareste si tonifiaza muschii podelei pelvine la fel cum o face KEGELMASTER, la fel nu exista un alt produs care sa ajute femeile sa obtina orgasme ejaculatorii.


  Acest lucru se intampla doar datorita muschilor vaginali puternici care ajuta femeile sa ejaculeze in timpul orgasmului.


  Orgasmele ejaculatorii sunt o placere foarte intense pentru orice femeie. Ele sunt declansate de stimularea punctului G care este zona foarte sensibila pe peretele anterior al vaginului langa intrarea in vagin. Stimularea sustinuta a acestui punct al placerii poate duce la experiente ireale precum orgasmele ejaculatorii sau multiple orgasme ejaculatorii.